B&B Nostalgia sijaitsee Tampereen keskustasta noin 30 km päässä, kauniissa Teiskon maalaismaisemissa. Vain puoli tuntia autolla ja olet perillä. Sijaintimme on ihanteellinen, jos suunnittelet Näsijärvireitin pyöräreissua.

Luonnon puhjetassa kukkaan keväisin, ovemme avautuvat asiakkaille. Muuttolintujen lähtiessä suljemme taas ovet kiitollisin mielin kaudesta.

Uudehko luhtiaitta sijaitsee kotimme pihapiirissä. Siistissä  aitassa on majoitushuoneita kahdessa kerroksessa. Aitan yläkerrassa on sängyt 6 hlö:lle ja alakerrassa parisänky 2 hlö:lle. Liinavaatteet sisältyvät majoituksen hintaan.

Asiakkaidemme käytössä on siisti ulko-wc pihapiirissä. Huoneissa ei ole saniteettitiloja, eikä juoksevaa vettä. Raikasta vettä saa tottakai huoneisiin! Aitassa on sähkö ja wi-fi.

Sympaattinen, puulämmitteinen saunamme lämpiää asiakkaille iltaisin, voit siis nauttia leppoisista löylyistä ja rentoutua päivän päätteeksi. 

Aamiainen on katettuna idylliseen huvimajaan haluamanasi ajankohtaan. Voit nauttia aamiaisen kiireettömästi-säästä riippuen- joko terassilla tai huvimajassa. Jääkaapissa voit säilyttää myös omia eväitä. Iltapalaksi voi tilata herkullisia ruoka-annoksia tai vaikkapa iltakahvin/teen maittavien leivonnaisten kera.

Pihapiirimme on turvallinen ja suojaisa lasten leikkimiseen, kaikki pihassamme olevat lelut ja pihapelit ovat asiakkaidemme käytössä, tottakai omalla vastuulla.

Lähimmälle uimarannalle on matkaa noin 1,8 km. Voit kipaista rannalle nauttimaan virkistävästä uinnista. Sisaruspohjan uimaranta sopii oikein hyvin myös perheen pienimmillekin uimareille!


Olet lämpimästi tervetullut meille yöpymään  ja nauttimaan kotoisasta ja vieraanvaraisesta tunnelmasta!

Luhtiaitan yläkerta

Aitan ylisillä on iso, avara huone joka sopii 6 hlö:n majoitukseen. Huone on sisustettu maalaismiljööseen istuvaksi. Hengittävässä hirsirakennuksessa voit nauttia luonnon läsnäolon, mikä onkaan ihanampaa kuin nukantaa kesäiltana lintujen lauluun.

Huoneessa on parisänky, levitettävä vuodesohva sekä kaksi erillistä sänkyä. Pienellä sohvaryhmällä voit nauttia vaikkapa iltapalaa. Yläkerrassa on tuuletin ja hiustenkuivain. HUOM! Jyrkät portaat yläkertaan!

Luhtiaitan alakerta

Alakerrassa on sievä huone 2 hlö:lle. Huoneessa on parisänky 2 hlö:lle. Lisämaksusta myös lemmikit ovat tervetulleita tähän huoneeseen(ilmoita aina etukäteen lemmikkien tulosta!)